Då vi i fredags kväll upptäckte en furunkel på Roxies ena tass så påbörjade vi behandlingen på en gång. Medicin, rengöra och lägga på en salva (allt detta hade vi hemma). Men för att komma åt ordentligt så behöver man raka bort lite päls. Och då behöver man ju han en klippmaskin och det hade vi inte så vi klickade hem en sån på biltema som jag var och hämtade igår morse. Så smidigt att handla på Biltema. Du klickar hem det du vill ha, betalar och sen plockar de ihop din order som du kan hämta på biltema inom 2h. När vi har handlat har det gått mycket fortare än så. När du kommer fram så har du fått en länk på sms som du anmäler din ankomst på. Sen dröjer det inte så länge förrän de kommer ut med varorna och lastar in dem i din bil.

Så i lördags morse blev det en lite shopping tur. Jag började med att åka till Bolinders gårdsbutik (bara jag där), där blev det lite smått och gott. Supermysig butik, åk dit och titta om ni inte varit där. De har väldigt generösa öppetider. Sen styrde jag mot Odensbacken och konditoriet. Även där var det bara jag. Köpte en riktigt god och saftig saffranskaka. Sen till Biltema och hämta ut det vi köpt. Därifrån åkte jag till granngården för att köpa rengöringspads med klorhexidin till Roxie. Hade sökt innan på olika apotek men de var slut och på Granngården skulle det finnas några få i lager. Men tyvärr så visade det fel så de hade inga heller. Men vi har Klorhexidin hemma men de där padsen är så smidiga. Men vi får klara oss på det vi har. På Granngården var det 2st i butiken. Men de var inte där jag var så det kändes säkert. Hade det varit mycket folk hade jag inte gått in.
När jag ändå var i krokarna så åkte jag förbi Robertsons charkuteri och om det inte var någon där skulle jag gå in annars åka förbi. Men det var tomt så det blev 2 superfina skivor entrecote och några korvar (Örebroar´n).

Väl hemma sen så blev det lite småplock under dagen, vi fortsätter vårt rensande (haha). Så mycket saker man har, man samlar på sig liksom. Nu har vi adventsbelysning i fönstren mot framsidan. Till fönstren mot baksidan så väntar jag på några stjärnor som jag beställt från Rusta. De kommer nog i början på veckan.
Albin var väldigt trött denna dag. Han tyckte till och med att det var svårt att fokusera på tvn.
Till middag vart det så klart Entrecote med klyftpotatis och grönpepparsås till. Fantastiskt gott blev det, köttet var så himla mört och fint. Det var så man inte ville att det skulle ta slut.

Roxie har bara fått gått korta promenader idag så vi har varit ute på 4 små rundor under dagen. Men hon verkar inte ha ont för hon haltar inte.
Hon är ju väldigt rädd om sina tassar och tycker inte det är så kul när vi håller på med dem, varken att torka tassarna eller att klippa klorna. Men hon var superduktig när vi rakade bort lite päls runt bölden/såret. Och denna gång accepterade hon tratten på en gång. Och hon kommer glatt när vi ska sätta på den. Sen tycker hon såklart inte att det är så kul att gå runt med den hela tiden. Men det är ett måste tills såret har läkt.

Idag hoppas vi på bättre väder än igår. Det var så grått och trist. Lite sol idag tack!
Får se hur Albin mår idag och vad vi kommer ta oss för. Vi måste nog byta däck idag.
Ha en skön söndag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Furunkulos
Nästa inlägg Fel fel fel!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *