Vi hade ett presentkort på Robertsons som går ut på lördag så jag kände att jag var tvungen att försöka utnyttja det. Så idag började jag lite tidigare att jobba så jag kunde smita iväg en stund på förmiddagen.
När jag kom dit så var det mycket folk inne i butiken. Nej tänkte jag, hur gör jag nu? Ska jag strunta i det?
Jag åkte fram och kollade lite. Nummerlappen tog man ute och så såg man ju klart och tydligt vilket nummer som betjänades. Jag väntar ute tills det är min tur tänkte jag. Sen såg jag en skylt där det stod MAX 10 i butiken. 10???? Först och främst…. inte en jättestor butik så 10 är för mycket bara på grund av den anledningen tycker jag. Sen så tycker jag att om det är max 8 pers. vid en social sammankomst som gäller så borde de inte ha mer än 8 när butiken är så liten.
Nåja hur gick det då? Jag stod där ute och väntade tills det var min tur. Det var nr 4 när jag kom och jag hade nr 12. Och där är ju inte mer än 8 före tänker ni men de som var där var inte där själva utan man är minst 2 i varje sällskap. Om man inte behöver så tycker jag att man bara ska gå in en i butiken. Det gäller ju i alla fall från den 14/12 så man får väl hoppas att folk ändrar sig då.
Men i alla fall när det var min tur så var det bara 3st i butiken så det kändes ändå okej och jag behövde inte vara nära dem. Så i det stora hela så gick det bra!!! Jag köpte lite korv och köttbullar för presentkortet.

Både jag och Albin har under en längre tid behövt ett par nya skor. Jag har lite knölar på ena foten vilket gör att skorna slits ganska fort tyvärr.
Vi har tittat lite på att beställa från nätet men det är så svårt för skor är ju olika. Vi har ganska breda fötter bägge två så det går ju inte bara att mäta på längden och och hoppas att de passar. Men idag sa Albin att det går inte längre, hur ska vi göra? Vi vill ju inte åka till en affär och särskilt inte Albin.
Men Albin ringde till XXL och frågade när det var minst folk i butiken. Och då sa han att vi skulle komma in till 19:40 idag. Då är det inte mycket folk.
Så vi gjorde det fast det inte kändes bra. Vi tog på oss varsitt munskydd och gick in. Det blir jobbigare att andas för Albin i munskyddet så vi tog det lugnt. Väl inne i butiken var det väldigt lite folk. Nån enstaka här och där.
Vi provade ett par skor som var på annonsvara. De passade mig men för Albin var de lite för trånga på bredden. Då kom det en trevlig kille och frågade om vi behövde hjälp. Det visade sig vara samma kille som Albin pratat med. Albin förklarade vad han var ute efter och vips så fick han ett par skor som han rekommenderade och de satt helt perfekt på Albin. Skorna som Albin skulle köpa låg på 1395:- men expediten sa att de skulle sänkas nästa vecka till 1000:- så Albin fick dem för det priset. Och så fick vi rabatt på impregneringen av bägge skorna.
TACK XXL och Samuel som jobbar där för bra och smidig hjälp!
Det som inte kändes bra innan blev hur bra som helst! Det går att få till när butiker är hjälpsamma.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Saffransbak och provtagning
Nästa inlägg Fullbokad helg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *