Ja denna helgen har jag/vi haft fullt upp känns det som. Lite ovanligt i dessa tider. Men helgen har gått jättefort.
Lördagen började med att jag åkte och handlade kl. 06:00. Det var väldigt lugnt i butiken, nästan bara personal. Men rörigt, för det ligger så mycket saker i gångarna som ska upp på hyllorna. Men hellre det än mycket folk 🙂
När jag kom hem och packat upp samt ätit frukost så började jag jobba.
Jobbade fram till kl. 15.
Runt 13 så fick vi hemleverans av ”Smakboxen” där vi denna gång hade lagt till kyl- och frysvaror. Mycket spännande saker fanns det med där som vi måste prova. Väldigt mycket yoghurt, fil och kvarg så vi har frukost så vi klarar oss ett tag nu….om det är gott vill säga. Det var bl. a pepparkaksfil och tomte kvarg.

När jag jobbat klart åkte jag till konditoriet i Odensbacken ”En bulle i ugnen” för att hämta 2 jultallrikar som vi hade beställt. Och efter det åkte jag till Sportstugan för promenad med Roxie men där hade det skett en olycka så vi fick stå i en bilkö en stund innan vi kom fram. En riktig regnig promenad blev det.
Väl hemma igen så åt vi jultallrikarna och det var riktigt gott. Supermätta blev vi.
Anna var förbi med lite grejer som vi beställt så vi stod ute och pratade en liten stund.

Söndagen började med en efterlängtad promenad med en god vän. Och efter det blev det kalas, ett annorlunda sådant.
Ett grillkalas med familjen för min systerson som fyllde i november och så var jag med på ett litet hörn eftersom jag fyller på onsdag.
Vi träffades vid Vildmarkslägret vid Tisaren där det blev korvgrillning och tårta. Det var trevligt och kul att träffas men man saknar att kramas och gosa med de små liven. Lilla Daisy hade växt massor sen vi sågs sist.

Sen blev det bakning hela eftermiddagen. Jag bakade saffransdrömmar som jag ska bjuda mina arbetskollegor på. Sen blev det såklart några extra också så vi har några att avnjuta hemma också.

Och efter denna dag så var både jag, min rygg och mina fötter helt slut. Så det blev soffan och tjuv och polis innan läggdags.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Det var inget som vi egentligen ville göra…
Nästa inlägg Skärpta nationella allmänna råd från 14/12.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *