Jag och Roxie har inte tävlat i Rallylydnad i år pga Covid-19. Och därför har vi inte prioriterat träningen heller.
Vi har ju tränat på Specialsök istället.
Men så tyckte jag att det skulle vara kul att ställa upp i Hallsbergs brukshundsklubbs klubbmästerskap. Vi tränade lite förra helgen. Det är typ allt.
Men vi åkte dit och jag gick banvandringen och tänkte att ja men de här skyltarna ska inte vara några problem, de kan vi.
Jag hade startnummer 4 och medan jag väntade på vår tur så värmde jag upp Roxie och det gick kanonbra! Hon var verkligen med mig och gjorde precis som jag ville. Det här kommer gå kanon tänkte jag.
När det var vår tur så gick vi in på området och Roxie börjar genast intressera sig för lukterna som fanns på gräsmattan. Tillslut får jag kontakt med henne och vi kan göra vår startrutin och vi startar….
Vad hände med uppvärmningen där allting satt? Nu var ju domarna intressanta, konerna var intressanta. Vi satt/låg snett. När matte sa sitt så snurrade vi. Svänga vänster som hon har fått så mycket beröm för tidigare det var som bortblåst! Men hon var söt och vi hade kul ändå!!! Antar att tävlingsvana spelar väldigt stor roll! Nåja det var kul att komma iväg i alla fall. Och hon var väldigt duktig när vi satt och tittade på de andra deltagarna. Så lugn och fin. Mattes lilla tjej ❤

När vi kom hem åt vi lite lunch och sen åkte jag och Albin ut och fiskade. Det var jättelänge sen sist.
Det började bra för Albin som fick en skaplig gädda på andra kastet. Den vägde 3,75kg.
Sen var det ganska dött faktiskt. Albin fick nån liten gädda till och ett par abborrar. Jag fick en liten abborre.
Inga fiskar med hem men en underbar eftermiddag på sjön. Det var alldeles vindstilla.

Till något helt annat men som jag ändå måste skriva med här. Vi tror att Albins syresättning börjar bli lite bättre. Idag låg den på 95% och då hade vi precis tagit upp båten. Vi ska testa också när han exempelvis går upp för en backe och se vad den visar när han är riktigt ansträngd och se om det är någon bättring där.
Men om det nu är så att syresättningen är bättre nu när han äter en högre dos kortison då tyder det på att det är GVH som han har i lungorna.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lyxfrukost och lite gott och blandat…
Nästa inlägg En dag i svampskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *