Idag började jag och Roxie med en riktigt lång promenad. Det var lite regn hängandes i luften men det kom bara ner lite duggregn. En riktigt skön start på dagen.
När vi kom hem blev det en enkel lunch för att sedan åka ut till svampskogen. Jag fick sällskap av Albins ena syster. Det var riktigt skönt att gå och strosa i skogen. Lite svamp följde med hem också, det blev både kantareller, blek taggsvamp och faktiskt några trattisar. Men vi såg inte så många trattisar. De flesta vi såg var så små så de fick vara kvar. Men det var första gången i år jag såg trattkantareller så de kanske är på gång nu?
Vi var ute några timmar så det känns i kroppen. När jag kom hem så började jag med maten så svampen fick vänta lite. Det blev kyckling till middag, receptet kom från ICAs matkasse https://www.ica.se/recept/kyckling-med-rostad-potatis-och-arter-727057/

Albin hade tänkte att följa med till skogen idag men kände att han var för trött. Istället agerade han datasupport till ett par grannar.

Det var vår söndag, nu laddar vi upp för ny vecka där jag bl.a ska åka på Spa med mamma.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg KM i Ralllydnad och eftermiddagsfiske
Nästa inlägg Spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *