Som ni såg i förra inlägget så var Albin till läkaren igår. Jag skjutsade in honom så han skulle slippa leta parkering. Medan han var hos läkaren så åkte jag och Roxie till Naturens hus och gick en promenad. Det var hemskt att se men det var inte mycket vatten i Hjälmaren. På kortet nedan kanske det inte syns jättemycket men det ser värre ut i verkligheten.
När vi hade ca 30m kvar till bilen så ringde Albin och sa att han var klar. Snacka om tajming. Vad som sas på Albins läkarbesök kan ni läsa i inlägget innan. Men det kändes som att vi ändå hade lite koll på läget. Vi visste att syresättningen var dålig och att pulsen är hög. Det är bra att ha lite grejer hemma så man kan hålla lite koll. Vi har både en pulsoximeter och en blodtrycksmätare. Och det känns skönt att de gör allt för att han ska kunna må så bra som möjligt. Jag bara önskar att det var nu! Som han fått kämpat detta år.

Imorse var jag och Roxie till Noza smådjursklinik där Roxie vaccinerades. Det gick kanonbra och vi behövde inte vänta utan kom in direkt. De hade drop-in. Men det var bara jag där 🙂
Efteråt åkte vi till Sveas bageri och köpte lyxräksmörgås för att överraska Husse.

Sen förutom att jag har jobbat så blev det en promenad i naturreservatet i Asker ”Olles hage”. Där hade jag aldrig varit förut och Albin kom inte ihåg att han varit där heller. Promenadslingan var inte jättelång men det var väldigt mysig lövskog att gå i. Albin hade med sig kameran så det blev några bilder.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Läkarbesök
Nästa inlägg KM i Ralllydnad och eftermiddagsfiske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *