OMG vart tar tiden vägen????

Idag för 20 år sen (den 29/9 2000) så pirrade det ordentligt i magen. Jag skulle gå på bio med han som jag träffade på krogen för två veckor sen. Dock så visste jag vem han var innan vi träffades. Han var nämligen kusin till min kompis Linnéa.
Jag tror vi träffades på en fredag (det var Stadskampen i Örebro då) och han fick mitt nummer. Det var den längsta helg jag någonsin varit med om. Som jag väntade på det där telefonsamtalet 🙂 Men det kom tillslut och vi bestämde som sagt att vi skulle gå på bio.
Jag kommer fortfarande ihåg vad jag hade på mig och jag var så nervös. Vi såg filmen ”Tillsammans” och den var ju riktigt passande eftersom vi fortsatte att vara tillsammans från och med den dagen.

2002 flyttade vi ihop i vår första lägenhet, en 2a i Brickebacken. Albin hade inte sett lägenheten innan eftersom han då gjorde lumpen. Utan det var jag och Albins mamma som var och tittade på den.
Men där bodde vi nog bara nåt år innan det var dags att dra vidare till lägenheten tvärs över gården. Men nu var det en 3a. Vid den här tiden jobbade jag natt och Albin kände att han ville ha ett extra rum där han inte störde mig när jag sov.
Här blev vi kvar till hösten -06 då vi tog över Albins familjehem. Men innan dess var vi tvungna att gå igenom en hel del jobbiga grejer. Vintern -03 blev ju som ni flesta vet Albin svårt sjuk i Leukemi, det var riktigt tufft. Men jag är tillsammans med en riktig kämpe så han klarade det…..trodde vi i alla fall. Vintern -05 kom skiten tillbaka. Jag glömmer aldrig när vi fick beskedet… dagarna innan hade vi spelat fotbollscup i Hallsberg. Albin var där och tittade och jag kommer ihåg att han hade jätteont i benet. Själv kommer jag inte riktigt ihåg om jag spelade och blev skadad. Eller om jag inte spelade pga att jag var skadad. Jag var i alla fall iväg på röntgen den dagen Albin skulle göra benmärgsprov, så jag kunde inte vara där. Istället var Albins pappa där. Men jag kom dit efter röntgen och jag förstod direkt när jag klev innanför dörren….
Nu vart det andra grejer, vi skulle åka till Uppsala för benmärgstransplantation. Den 2/2 2006 fick han sina nya stamceller från Anna och därifrån gick det kanon. Vi fick åka hem på rekordtid. Tror vi bara var där någon månad. Sen dess har Albin kämpat för att bli så bra som han bara kan bli. Om ni vill läsa mer om hans sjukdomstid finns det en flik som heter ”Grisboken” Där står det mesta.
Nu vart det mycket sjukdomssnack men det är ju faktiskt så vårt liv har sett ut.
Men vi har upplevt en massa fantastiska saker också som t.ex. vårt Bröllop. Den 5/5 2012 gifte vi oss i Askers kyrka och det var en helt underbar dag. Bröllopsresan gick till Turkiet som även den var helt underbar!

Albin är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat. Han är min absolut bästa vän och jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från våra år tillsammans och då insåg att vi inte har så många kort på oss två tillsammans. Ofta är det någon av oss som tar dem eller så är det fler människor med på korten. Men några lyckades jag skrapa ihop 🙂

Nu ser vi fram emot minst lika många år till!
❤️ J A G Ä L S K A R D I G A L B I N ❤️

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En tvådagars sammanfattning
antique close up cord dial Nästa inlägg Samtal från läkaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *