Då gårdagens tid helt plötsligt tog slut så får de bli en tvådagars sammanfattning idag istället. Hoppas att det inte gör allt för mycket 😉

Gårdagen började redan på morgonen med ett besök på USÖ’s fysiologsektion för en ultraljudskoll av hjärtat. Enligt läkaren som gjorde undersökningen så såg allt normalt ut.

Väl hemma igen vart det inte så mycket gjort efter dagens tidiga morgon. Klockan väckte mig ju redan klockan 6 och det är jag ju inte van med nu för tiden. Senare på eftermiddagen var det dags för besiktning av Caddyn. Fick åka därifrån med tre stycken 2:or så nu får den vila tills jag hittat någon som kan tänkas fixa 2 av dom. Den tredje är bara 2 nya slangklämmor så det kan jag ta som en dags ”arbete” eller två med lite hjälp av frugan.

Senare på eftermiddagen så blev det en 4,2km lång promenad med alla 4 ”Lakanen” brudarna. Tog mig runt men det var inte läge att gå och småprata samtidigt om man säger så… Efter det vart det några minuters tittande på TV innan den stängdes av och byttes ut mot sängen.

Igår när vi åkte till Marias syster för promenaden så såg vi ett ställe där vi tänkte att vi skulle gå runt någon dag, och det vart redan idag!

Så jag hängde på mig kameran och så traskade vi runt i sakta tempo medns jag stannade till då och då för att försöka friska upp minnen från fotokursen man gick för ett antal år sedan. Det går väl lite sisådär men några bilder blev det iallafall 🙂

Tyvärr så vart det förlust i dagens hockeymatch mot Brynäs men det är bara att ta nya tag till nästa match.

Nu är det hög tid att stämpla ut denna dagen och vänta med spänning mot vad nästa dag skall erbjuda.

Föregående inlägg Grattis Mamma
Nästa inlägg 20 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *