Lite svårt att sova idag….varför vet jag inte? Så jag gick upp en sväng så får vi se…
Passar på att skriva en liten lägesrapport hur vi har det här i Köpstakroken:

Idag är det 66 dagar sen Albin blev sjuk. Han blir sakta bättre och bättre hela tiden. Men han orkar inte så mycket än. Han har tappat kondition och styrka så det försöker han bygga upp. Men det kommer ta tid. Sen har vi orosmomentet ”Covid-19” som han verkligen ska undvika. Så vi har isolerat oss lite här hemma. Träffar inte jättemycket folk just nu. Jag handlar mat via nätet och sen hämtar kassarna. Supersmidigt! Man måste bara ha lite framförhållning eftersom det är ganska högt tryck på näthandel just nu.
Jag jobbar hemifrån, blir min 4e vecka nästa vecka. Så tacksam för att jag får göra det.
Så vi kämpar på!
Ta hand om er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Vandring, Rekord och Specialsök
Nästa inlägg Fiske och bilproblem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *