Det har väl egentligen inte hänt så jättemycket denna vecka. Jag jobbar fortfarande hemifrån och Albin tar det lugnt och försöker bli bättre.

Förra söndagen åkte jag, mamma och pappa till Ånnaboda och gick runt Falkasjön. Vädret var kanon och det var superhärligt! Det blev ca 8km vandring. Tog lite bilder:

I måndags var vi på kurs (Specialsök steg 1) fast den var digital pga Covid-19. Så vi fick instruktioner via en facebookgrupp och sen skulle vi utöva det och gärna filma och lägga upp. Och det är fortfarande markeringsträning som vi tränar på. Så här såg det ut för oss.

Sen tränar vi ju lite hela tiden på Rallylydnad men det blir mest fokus på Specialsök eftersom vi går den kursen nu. Men den kvällen tänkte jag att jag provar och ser vart vi ligger i högersväng. Och det såg jättebra ut. Jag fick en chock nästan. Vi har inte övat på jättelänge.

I dag följde Albin med in till stan för att promenera lite. Vi åkte till Rävgången. Det är så fint att gå där. Och det finns vatten för Roxie att plaska i, vilket hon tycker är jättekul. Det var ganska många som var ute och gick.
Det var kul att Albin följde med och det blev ett rekord för honom. Vi gick nästan 1,5km och så långt har han inte gått sen han kom hem från sjukhuset.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis Linda, Lego och Kong
Nästa inlägg Lägesrapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *