I måndags åkte vi in till stan igen. Vi åkte till Naturens hus och parkerade där. Albin gick ner till Svartån för att testa fiska lite och jag och Roxie gick en liten sväng. Det var riktigt varmt ute, 19 grader. När jag kom tillbaka till Albin så tyckte han att det blev bra tajming. Tyvärr hade han inte fått något men han började bli trött. Så då åkte vi hemåt. Men först stannade vi till hos Ströms Catering för de säljer nämligen matlådor ett par gånger i veckan nu när det är som det är med allt. Och då känner vi att vi kan sponsra dem lite. Man måste ju hjälpas åt i dessa tider.

Och vad hände idag? Jo jag var på väg hem från biltema när jag känner att bilen (Caddyn) beter sig konstigt och alla lampor typ börjar lysa. Jag är på motorvägen och tänker att det är bäst att försöka ta sig härifrån. Jag svänger av vid Würth och parkerar efter vägen och stänger av den. Sen ringer jag Albin och provar starta den igen. Men nu startar den inte. Provar flera gånger. Albin ringer då till Göran som kommer förbi och skjutsar hem mig och sen skulle han ta hand om bilen. Suck! Dessa bilar… de ska ju bara fungera!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lägesrapport
Nästa inlägg Hipp Hipp Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *