Grattis Albin på födelsedagen!
Denna födelsedagen kanske jag råkade lägga lite mer pengar på presenterna än vad jag brukar. Jag är bara så tacksam för att vi får leva tillsammans och jag vill göra allt för att du ska kunna må så bra som möjligt. Därför så tänkte jag att just nu behöver du lite nya fiskeprylar. Vi är i stort sett bara hemma, träffar inte så mycket folk, bara de närmsta. Och då tror jag att fisket kommer att betyda jättemycket. Hoppas du snart känner att du orkar med det.

Kl. 11 hämtade jag denna superfina tårta som ni kan se på bilden. Det var Restaurang Brändåsen som hade fixat den.
Sen kom mina föräldrar vid 11:30 för lite fika. Min syster och hennes familj skulle egentligen också komma men de är tyvärr sjuka. Och har varit det en tid nu. Så tyvärr kan vi inte träffa dem nu.
Vi delade upp besöken för att vi inte ska vara för många samtidigt. Så vid 14:00 kom Albins pappa och Lottis och efter fikat tog vi en liten promenad.

Sen hade vi en mysig kväll tillsammans Albin och jag där jag hade fixat en 3-rätters middag.
Förrätt: En het räkröra på rostat bröd med parmesanchips och en tomatsalsa
Varmrätt: Grillad oxfilé, haloumi och klyftpotatis.
Efterätt: Glass

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fiske och bilproblem
Nästa inlägg 10-sjöars led

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *