I måndags var det kursavslutning på Rallylydnad nybörjarklass. 
Det var ganska mörkt ute och vi skulle gå en riktig bana. Förut har vi i stort sett bara övat på momenten. Till en början såg vi skyltarna men när vi var inne på varv 2 och 3 så såg man knappt vad det stod men då hade vi ju kört ett varv så man visste ju vad som skulle göras.
Roxie var jätteduktigt men vi kom fram till att vi behöver öva på uthållighet då hon tröttnade i slutet på banan varje gång. Sen var matte lite otydlig på ett par ställen.
Rallylydnad är verkligen en superkul hundsport och det ska bli kul att satsa på det och se om vi klarar av att tävla.

Igår tänkte vi att vi skulle hinna skruva lite trall när jag kom hem efter jobbet men det blev mörkt efter en halvtimme så 2 brädor skruvades. Så idag bestämde jag mig för att försöka få ledigt imorgon från jobbet så vi kan få klart det nån gång. Det tar längre tid en vad man tror. Men bra blir det.

Sen har vi i 2 veckor nu provat Viktväktarnas matkasse på Citygross. Förra veckan var första gången och Albin skulle hämta den. Då får Albin en kartong och går till kassan för att betala lite andra varor. Där ser han en annan som också hämtat en kartong men den hade en viktväktarstämpel på sin och det hade inte Albin. Då går han tillbaka och frågar. Han hade fått fel och fick en ny.
I måndags skulle jag hämta den och jag var inställt på att det måste vara en viktväktarstämpel på. Och det fick jag. Men när jag kom ut till bilen sa Albin att det där är nog fel för jag tror våran ska ha en annan färg (det finns olika viktväktarkassar). Men jag hade inte tid att gå in igen för vi skulle på hundkurs.
När vi kom hem så såg vi att det var fel. 
Alltså fel varje gång hittills.
Jag mejlade Citygross och de tyckte så klart att det var olyckligt att det blivit som så. Som kompensation skulle vi få 200kr/kasse tillbaka. Jag godtog det och är nu laddad till nästa vecka då jag ska hålla koll på både stämpel och rätt färg på kartongen 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Helgens bravader + Instagram
Nästa inlägg Kall helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *