I helgen var det kallt eller egentligen var det väl inte så kallt men det är väl så att vi inte är vana än. 

Helgen inleddes med AW för mig med Boulebaren först och sedan Fratelli för lite god mat. Det var kul att spela Boule, fast jag kom sist 🙂 Jag och min kompanjon fick dock ett tröstpris…vi får gå dit och spela igen gratis 🙂 Så det ska jag göra!
Det var även första gången på Fratelli och det var supergott. Tog en oxfilépasta.
Albin hade bastupremiär hemma med bastuklubben. Den egentliga premiären var för 2 veckor sen men nu var det premiär hemma hos oss. Så det var tur att vi hann bli färdiga med trallen så de hade något att gå på.

Lördagen vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Vi var väldigt sega på morgonen/förmiddagen så det tog ett tag att ”komma igång”. Första måltiden blev en tidig lunch eftersom vi tyckte det var lite sent att äta frukost. Sen åkte vi och hämtade ut ett paket och hämtade bilen som jag lämnat i stan kvällen innan.
Sen hem och ut på promenad med Roxie. Sen blev det inte så mycket mer denna dag.

I söndags tvättade jag en del i alla fall. Så det var skönt att få bort lite ur tvätthögen. Albin skruvade fast några bokhyllor. Och vi plockade lite grann inomhus. Vi håller ju på att rensa lite.
Efter lunchen var tanken att vi skulle gå ut och flytta lite plank men jag vet inte vad det var med oss denna helg. Tror vi var lite trötta bägge två. Tillslut kom vi ut och när vi precis börjat så så fick vi besök av Elin och grabbarna. Supermysigt! Men det var lite kallt att vara ute så vi gick in.
Och sen blev det inte så mycket mer gjort den dan heller 🙂
En riktigt slöhelg! Men det behövs nog det med ibland.
/Maria

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ytterligare ett diplom till samlingen och trallbygge
Nästa inlägg Roxie & Marias tävlande i rallylydnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *