I helgen har farsgubben varit här och hjälp till med den nya trallen utanför garage och bastu/gästrummet. Och visst går det framåt, har tills på fredag klockan 19 på mig att få till det så man iallafall kan komma in i bastun/gästrummet utan några större hinder för då kommer bastugubbarna på besök.

Nya trallen!

En sak som man lär sig när man bygger trall är att man märker verkligen hur mycket upp & ner ned är… Låren kändes som trumpinnar i morse och det lär inte kännas bättre imorgon efter 2 dagar… Men man får väl ta nöjet med att glädja andra genom att se ut som man har skitigt på sig när man går… Trallen blir ju bra iallafall 😉

Maria har hållit på och donat lite inne samt tagit hand om Roxie stundtals medans vi har fixat med ovannämnda trall. Vi var även barnvakt igår på kvällen så det har hunnits med en del. Nu så är Maria iväg och buggar och jag tänkte försöka koppla av framför tv:n

Sen så har Roxie skaffat Instagram. Där ska det läggas ut lite hur det går för henne i träningen och rent allmänt, så är du intresserad är det klart att du ska gå in och följa henne. Du gör det enklast genom att skanna koden ovanför med instagram-appen eller klickar på bilden.

// Albin

Föregående inlägg Rallylydnad
Nästa inlägg Ytterligare ett diplom till samlingen och trallbygge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *