Igår var jag och Roxie på Rallylydnadskurs (nybörjarklass). Näst sista gången var det, så nu har vi gått igenom alla skyltar. Nu är det bara att träna på olika kombinationer till nästa gång då vi ska försöka få till en hel bana. Sen är det väl bara att skicka in för att få en tävlingslicens så ska vi väl försöka tävla lite nästa år 🙂
Igår var en sån där gång där matte var riktigt stolt, Roxie var superduktig. Våra vänstersvängar som vi jobbat på fungerar fint. Hon har jättefin bakdelskontroll. Kan väl säga att här har vi fördel att att vi gått en kurs som hette ”Knep och Knåp” där vi just övade bakdelskontroll. Annars hade vi nog haft lite att jobba på. Men det är så kul att se när saker och ting fungerar.

Albin var inte med på dagens kurs pga att han fick åka och handla lite grejer så vi kan försöka få till vår nya trall utanför garaget. I slutet på förra veckan så grävde Albin och Göran ur så nu ska det läggas på markduk. Och sen ska trallen byggas. Hoppas få klart det mesta denna vecka.

Sen har vi ju ett projekt till. Vi har slängt ut allt ur kontoret och ställt in nya bokhyllor och nytt skrivbord (nytt för oss = begagnat) Det blev jättebra. Men det är så mycket att rensa. Just nu är det grejer överallt och vi vet inte riktigt vad vi ska göra med de gamla bokhyllorna. Vi har en idé men för att kunna ställa dem där så måste vi rensa i det rummet också. Tror vi har för mycket grejer. 
Men jag tror det blir bra när det är klart 🙂Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Nytt försök
Nästa inlägg Helgens bravader + Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *