Hej,
Oj, det var länge sen sist ser jag. Vi har glömt bort denna sida lite grann.

En härlig sommar med mycket bad har passerat och vi är nu inne på hösten. Vintern närmar sig…
I fredags var jag till Ullared och handlade alla julklappar. Så vi är nästan helt klara. Ja lite annat fick jag med också 🙂 Men det blev en lång dag. Åkte hemifrån kl. 04:45 och var hemma strax före 01:00.

I lördags var vi på kalas och gratulerade lille Melker som fyllde 4. Det bjöds på gott fika och jag tror den lilla 4-åringen blev nöjd.
Vi gjorde nog inte så mycket mer sen, det var hockey på TV och vi fixade i ordning lite kycklingsallad med pitabröd.

I söndags vart den en tur till svampskogen. Vi klädde oss väldigt färgstarkt ifall det skulle vara jakt i närheten. Men det var väldigt lugnt. Vi hittade lite svamp. Jag hittade inga trattkantareller över huvud taget men Albin hittade några. Gula kantareller hittade vi mest. Men det kändes som det varit någon före och plockat. Men till sist så hittade vi ett riktigt guldställe. Det kryllade av gula fina kantareller. Ett sånt ställe har vi aldrig sett förut så det var riktigt kul att hitta det.
När vi kom hem så var det ju bara att sätta igång att rensa svampen. Medan jag rensade så klippte Albin gräset. Men jag glömde bort tiden och glömde därför bort att buggen började.

En sak till som har hänt sen sist.
Vi har ändrat lite på kosten de senaste veckorna. Vi är nog inne på vecka 4 nu. De upptäckte för ett tag sen att Albins blodfetter vad skyhöga och han fick medicin för det och order om att ändra kosten. Efter att han varit hos en dietist så är det smalmat som gäller, dvs… Light-produkter, inte så mycket kött, mest fisk och kyckling. Och inget godis, snacks, kaffebröd och söta drycker.
Enl. mig så låter detta lite som Viktväktarna så jag har letat recept i mina gamla kokböcker och denna vecka provar vi även en av citygross viktväktarmatkassar.
För mig är detta jättebra också eftersom jag behöver gå ner i vikt, så jag passade på att registrera mig just hos viktväktarna.

Just nu är kosten superviktig för Albin då medicinen han fick inte var bra för hans njurar. Värdena blev jättedåliga så han var tvungen att sluta med medicinen. Nu väntar han på remiss till Hjärt-och kärl (tror det var dit han skulle). Hoppas han får tid snart och kan få en medicin som han tål.





Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Läkarbesök och bad
Nästa inlägg Rallylydnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *