Inatt sov jag inte mycket. Börjar tröttna på denna hosta som jag nu haft sen 8/12. Jag mår bra förövrigt men hostan vill inte ge med sig och jag vet inte om det blir bättre. Inatt kändes det inte som det i alla fall.
Pga av den dåliga sömnen så blev det inte mycket gjort idag inte. Jag låg mest i soffan och Albin kollade lite på datorn som verkar ha lagt av, eller det är något som strular. Albin misstänkte hårdisken men vet inte om han gör det längre. Vi får se om han får igång den.
Även digitalboxen har gått sönder. Det går att titta på tv men inte spela in. Så det lär väl bli en ny inom kort. Det är ju ganska skönt att kunna spela in.

Albin är ledig hela veckan. Jag jobbar imorgon och på torsdag och ledig fredag och måndag.

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Julafton nummer 2
Nästa inlägg God fortsättning på det nya året

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *