Vi firade in det nya året tillsammans med goda vänner i Högsjö.
Roxie var med och hon och kompisen Elton busade massor. De har jättekul ihop 🙂

Vi började dagen med lite ärtsoppa och korvgrillning vid ett vindskydd. Enligt tradition så är de några som jagar på morgonen och efteråt samlas alla vid vindskyddet och käkar lite. Vi jagar ju inte men är gärna med och grillar korv 🙂 Detta år hade de skjutit ett vildsvin.

Efteråt följde vi med till Albins faster där de skulle ta reda på vildsvinet. Roxie var jätterädd för vildsvinet och ville inte gå fram. Det gick inte ens att locka fram henne med godis. Elton däremot gick gärna fram och tur är väl det eftersom han ska bli en jakthund 🙂

Sen åkte vi vidare till Albins kusin där vi skulle tillbringa kvällen. Där blev det 3-rätters och en mycket spännande turnering i couronnespel.
Trots att Elton och Roxie hade busat vid vindskyddet + att Elton varit med i skogen när de jagade så hade de tydligen ork ändå. För de fortsatte att busa och jaga varandra även inomhus. Men de blev lite lugnare ju längre tiden gick.
Vid 12-slaget när det började smälla så reagerade inte Roxie alls, vilket var superskönt. Vi vet ju hur det är att ha en skotträdd hund.
Tack alla för en superhärlig dag!resized_20161231_225434

 

Idag har vi inte gjort så mycket. Albin har dock fått igång datorn med hjälp av en grej han fick från Per så det tackar vi för.
Roxie har typ sovit hela dagen. Vi har fått tvingat ut henne för att kissa.

20170101_123049

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Slödag och teknikstrul
Nästa inlägg Årets första fiske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *