Igår var vi ju på bio och såg ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”. Den var helt okej tycker jag. De andra tyckte förra filmen var bättre men jag kommer inte ihåg.
Efter biobesöket gick vi till Pitchers och åt mat och avslutade kvällen med bowling. För mig gick det ganska bra. Vann serie nr 2 och totalen. Göran vann första serien.
Vi hade en mycket trevlig kväll.

Idag var det dags för julafton nummer 2 tillsammans med Albins syskon, mamma och mormor. Även denna dag var bra!
Roxie fick träffa Zack för första gången. I början var hon livrädd och skrek bara han sprang emot henne. Sen vart hon lite kaxig när Zack inte brydde sig om henne. Men när Zack började tröttna på henne och började säga ifrån så tyckte hon att han var otäck igen 🙂
Det blev en riktig motionsrunda för henne. Hon sprang som bara den.
Tomten kom runt 16-snåret och barnen blev glada över klapparna de fick.  Jag och Albin hade i stort sett chansat på alla klappar som vi köpt och verkade som vi hade träffat rätt 🙂 Sånt är kul!
Vi vuxna hade vårt årliga julklapps spel och jag fick en av klapparna som jag hade köpt (isbollar – så man kan få fina stora isbollar i drickesglaset). Albin fick också en av sina klappar (en elektrisk kniv-vässare).

Nu ska det bli skönt att sova lite. Känns som om vi ligger lite efter med sömnen.

TACK ALLA NÄRA OCH KÄRA FÖR EN UNDERBAR JULHELG!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg God Jul
Nästa inlägg Slödag och teknikstrul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *