Blir lite ledsen när snön så gott som försvunnit och minusgraderna med.
I morse när jag åkte till jobbet så var det 7 plusgrader. Isen på sjöarna lär ju försvinna fort om det ska fortsätta så här. Vi var ute förra helgen och pimplade och då var det fin is. På lördag är det meningen att vi ska pimpla igen, fast då är det tävling. Men fortsätter det så här med att vara plusgrader så tycker jag att det blir lite olustigt.

Denna vecka blev det ingen foxtrot för dansläraren var sjuk. Men bugg blev det i alla fall som tur är. Det är så roligt att dansa. Funderar på att lägga undan lite pengar varje månad så jag kanske kan köpa ett multidanskort till nästa termin. Då får man dansa hur många kurser man vill 🙂

Igår kom kallelsen till Uppsala för Albin, det är dags för 10-års kontrollen. Albin 2.0 blir nämligen 10år nästa vecka (2/2). Jag har bokat bord på Wild West på lördag så 10-åringen ska firas!!!
Albin var även till läkaren idag. Ett besök på lungmottagningen var det som gällde. Som resulterade i 2 besök till inom en snar framtid, förmodligen nästa vecka. De ville undersöka honom lite till då det verkade som om lungorna bråkar lite. Det blir en skiktröntgen och en spirometri.  Han har känt av att det inte riktigt är som det brukar. Hoppas bara det inte är något allvarligt.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Gemensam träning
Nästa inlägg Albin 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *