För exakt 10 år sedan så genomgick Albin sin benmärgstransplantation. Så idag firar vi Albins andra födelsedag…. ALBIN 2.0!! Hipp hipp hurra! Fast eftersom vi båda var upptagna idag jag med buggen och Albin med styrelsemöte så firade vi denna dag i lördags på Wild West 🙂

Är så oerhört tacksam för sjukvården vi har här i Sverige, tack vare den så har jag fortfarande min älskade vid min sida. Jag älskar dig så otroligt mycket Albin. Du är mitt allt!

I och med att det har gått 10 år så är det snart även dags för 10-års kontrollen i Uppsala. I slutet på februari har Albin fått tid så då blir det en liten dagstripp dit. Undersökningarna tar hela dagen.

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Vem har stulit snön och minusgraderna?
Nästa inlägg SEMELDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *