Jaha… redan onsdag. Både igår och i måndags var det dans på schemat. Det är så himla roligt. Foxtroten började i måndags och det gick bra, vi kom faktiskt ihåg det vi gjort förra terminen och den nya turen som vi lärde oss var lite lurig i början men jag tror vi fick till den till sist, både Albin och jag.

Ni som känner oss vet ju hur Albins ork och lungor är så det är fantastiskt kul att kunna göra något tillsammans i träningens tecken.
Idag beslutade Albin även att det blir en fiskeresa till Norge i höst och då behöver han få igång kroppen. Så med foxtroten, promenader och lite gym ska vi försöka hjälpas åt att träna upp den.
Det är bara att hålla tummarna att alla sjukdomar håller sig borta!!! Särskilt lunginflammation.

Igår började buggterminen och hjälp!!…..jag höll på att dö! Vilket tempo det var. Vaderna skrek rakt ut i slutet. Men väldigt roligt, nu är det slut på alla ”grunder” vi kör i stort sett bara ”fria figurer”. Jättekul verkligen!

I eftermiddag/kväll kommer systeryster och lille William på besök. Ska bli mysigt att få gosa lite med honom igen. Känns som det var evigheter sen sist.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg ÄNTLIGEN!!!
Nästa inlägg Vem har stulit snön och minusgraderna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *