Idag har det varit en jobbig dag. Har känt mig helt slut så gott som hela dagen. Det var lite segt att komma upp i morse men det brukar det ju kunna vara så det var ju inget konstigt med det, såret på underläppen var även värre än vanligt. Men jag åkte till jobbet och det kändes rätt så ok. Var rätt så frusen på jobbet men tänkte att det är väl kallt. När det började bli dags att åka hemåt så kände jag av tröttheten ganska ordentligt så det blev till att köpa med en sallad hem istället för att laga till något. Väl hemma och med salladen i magen så var det dags att sova middag. Frös hela tiden under täcket men sov ganska ok förutom att telefonen pep till några gånger. Känner mig nästan lite febrig men utan feber och så är ryggen helt slut. All hosta verkar börja sätta sina spår på den. Den ömmar ända från svanket upp till huvudet vilket gör att jag blir ännu tröttare. Tur att jag avbokade helgen fiske, men väldigt tråkigt att missa det. Men det är väl bara att försöka lyssna på den där jä*la kroppen 🙁

Förlåt men det känns rätt så tungt idag.

Föregående inlägg Fredagen 2009-09-25
Nästa inlägg Torsdagen 2009-10-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *