Igår så ringde jag till Medicin mottagningen för att jag fått nog av såret på läppen som jag fått dras med ett bra tag (GVH). Det har känts som det har blivit värre denna vecka så nu var det dags att ringa. Senare under dagen ringde Olle upp och sa vad han hade planerat för behandling för detta.

Idag har jag varit och hämtat ut recepten jag fick. Det var dels en slags kortisonlösning som jag ska gurgla runt med och sedan spotta ut. Detta skall göras tre gånger om dagen i två veckor för att sedan gå ner till två gånger om dagen ett tag. Och eftersom detta kan ge svamp så var jag även tvungen att ha något mot det, även detta (Diflucan) skulle gurglas runt. Men nu ska det sväljas istället för att spottas ut. Har inte provat dessa än, gör det för första gången ikväll. Hoppas det går bra, jag brukar kunna ha lite svårt om det smakar för konstigt. Men eftersom dessa saker gick på närmare 1000:- så hoppas jag att det fungerar. Det är inge skoj när högkostnadsskyddet börjar om.

Föregående inlägg Torsdagen 2009-10-01
Nästa inlägg Fredagen 2009-10-09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *