Igår så fick jag ett telefonsamtal från min läkare. Han ville nog bara säga att värdena ser bra ut och att vi ska fortsätta att ha koll på lungorna. Med andra ord så rullar allt bara vidare, ingen ändring på medicinering eller liknande. Har även fått en tid för läkarbesök den 25:e september och det passar ju bra eftersom sjukintyget går ut i månadsskiftet.

En annan sak jag märkte idag är hur känslig jag är när planeringen man har brister. Allt kändes bra hela dagen tills jag fick veta att det inte blir som det var tänkt imorgon… har ju ändrat om hela veckan på grund av det och så blir det inte av! Krafterna bara försvann… orkar inte ens tänka ut hur jag ska göra nu de två dagar som jag har kvar att jobba. Vet iallafall att jag måste ha ihop ca 7 timmars arbete.

Men först så måste jag fixa här hemma för att underlätta för Maria som ska ha kräftskiva med fotbollen på fredag. Plus att det finns en hel del datajobb som ska fixas.

Föregående inlägg Onsdagen 2009-08-12
Nästa inlägg Fredagen 2009-09-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *