Idag har jag varit på lungfunktionsundersökning, samt fått lite massage. Idag valde jag att få benen masserade, trodde att de skulle kännas värre än vad de var. Dock så behöver de nog en omgång till.

Sen var det äntligen dags att få lungorna kollade, har ju känt att de inte är som de ska. inte minst efter lunginflammationen strax föra midsommar. Har för mig att hon som gjorde testet sa att värdet på lungorna var ca 1 liter mindre än senast vilket nog inte är så bra. Så nu är det bara att vänta tills att lungläkaren har kollat på det och sedan skickat vidare ett utlåtande till min läkare. Vi får se vad som händer. Värdena vart lite bättre när jag fick Ventoline (tror det hette så), men framför allt så minskade hostan rejält vilket var skönt. Skulle gissa på att det kan bli en lungröntgen men det är bara vad jag tror!

Kollade även upp vad mitt HB värde var i måndags, det var 118 vilket är lite lågt men jag har för mig att jag brukar ligga mellan 117-124 om jag inte minns fel. Det gör ju att man blir lite extra trött.

Nu är det bara att vänta och se ifall det händer något.

Föregående inlägg Fredagen 2009-07-17
Nästa inlägg Onsdagen 2009-09-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *