Hallå allihop!

Nu har jag snart bara 1 natt kvar att jobba sen har jag 1 veckas semester! Det ska bli skönt! Har inget inplanerat förutom halvvasan (mån-tis). Ska försöka fixa lite hemma tror jag!

Jag ska iväg till en spåtant nästa vecka också. Det ska bli kul, har varit iväg 2ggr förut. Just till den jag ska till var jag hos för 8 år sen. Så vi får se vad hon säger… De brukar varna mig om mina knän, att jag ska vara förskiktig. Och jag har ju haft en del problem.

Den här veckan har jag inte gjort så mycket. Spelat lite Wii (Guitar Hero). Vi lånade det i lördags. Så det gäller att passa på att spela medans man har det hemma men nu börjar det bli svårt. Har klarat Easy och snart Medium men sen….

På lördag blir det melodifestival igen, då kommer David och Sofia på besök. Det ska bli skoj!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Mindre än en vecka kvar…
Nästa inlägg Sol!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *