Vaknade idag och det var strålande sol, härligt! Ser dock ut som det blåser en del, men det var betydligt värre igår! Jag gick i kraftig motvind hela vägen till Sköllersta igår. Men hemåt var det bättre, då blev det ju medvind.

Ska snart in till stan och hämta mina skidor, de har varit inlämnade för vallning. Tyvärr fixar de bara glidet, så fästvallan måste jag göra själv 

I onsdags var jag också ute och gick (med stavar), då råkade jag få ett par fina skavsår. Jag satte på Compeed när jag kom hem men de lossnade igår utan att det var läkt så de såg inte så fina ut. Det ena är lika stort som en 5-krona och det andra som en 1-krona. Har satt på Compeed igen och hoppas på att de får sitta kvar nu.

Ikväll kommer David och Sofia över och vi ska käka lite och titta på melodifestivalen. Det ska bli trevligt.

Ha en skön lördag nu allihop!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Snart en veckas semester
Nästa inlägg Ett nytt bidrag bland ”Från olika ögon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *