…tills det är dags för halvvasan!!!

Min uppladning har väl inte varit den bästa. Har i stort sett varit sjuk från förra måndagen tills igår (tisdag) och idag hade vi fotbollsträning och det märks att man inte rört på sig. Flåset är inte som jag hade hoppats på. Innan jag blev sjuk hade jag ju ialla fall tränat regelbundet. Och nån skidåkning har det knappt blivit heller, 7 mil har jag fått ihop. Och det är ju inte mycket alls! Senast för ca 1 1/2 vecka sen. Och det blir inget mer innan loppet heller för nu har jag lämnat in skidorna för vallning. Så jag får lite glid, fästvallan får jag försöka med själv. Fast de lovade att tipsa mig om vilken jag skulle använda när jag hämtar skidorna.

Men jag ska försöka ta det lugnt i början så jag orkar i mål! För i mål ska jag!!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Nytt inlägg i ”Från olika ögon”
Nästa inlägg Snart en veckas semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *