Dag 10

Vaknade 08.00. Albin hade sovit riktigt bra. Kände sig ganska bra när han vaknade. Mår inte illa och det är positivt! Äter sin frukost och sedan börjar vi se på en film. När filmen är slut vid 11.00 så tar Albin en dusch och jag städar och bäddar rent under tiden. När han är klar tar jag en dusch och städar ur toa/duschen. Snart är det lunch. Albin har druckit bra idag (med lite tvång). Lunchen går ner fort. Kyckling, ris, dragonsås och chokladpudding efteråt. Albin blir trött efter maten och sover en stund.

Kl. 15.00 hämtar jag en jordgubbshake till honom som mellanmål. Han skriver kort och jag går iväg och postar dem. Albin kollar lite på internet innan middagen, då jag kommer tillbaks! Middagen går också bra att äta. Potatisgratäng och kotlettrad. Efter det blir Albin trött och sover någon timme. Vi ser på OS.

Hämtar ett päron till honom och det smakade bra. Lite senare ska vi äta chips och ostbågar. Sandimundroppet sätts och efter det bränner det i hans häl. Halsen känns bättre! Hoppas det håller i sig imorgon också. Ser på Big Brother. Snart dax att sova. Hälen kan vara en GVH-reaktion. Vi får se. 90kg idag och han har ätit bra.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Lördagen 2006-02-11
Nästa inlägg Måndagen 2006-02-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *