Dag 11

Vaknar pigg. Droppet sätts 08.00 och efter det går jag och hämtar frukost. Fil & flingor, 2 glas saftsoppa och ett ägg. Albin duschar när droppet är klart. Ronden kommer när han precis kommit ur duschen. CVK:n ser lite sämre ut. Försöker klara sig utan panodil för halsen känns bättre. Ny odling tas i halsen och det ska även lämnas ett avföringsprov idag. Det fixas! Överläkaren kommer in och kollar CVK:n. Ny odling ska tas även där och omläggning kommer att ske oftare. De måste hålla koll på den så det inte är en infektion. Får han feber så måste han säga till.
Jag åker hem med Jumbolansen kl. 13.30. Maria är på väg hit. // Maria (Albins mamma)

Ja då var man här igen….helgen gick fort. Men jag blev glad att se Albin igen. Han mådde skapligt, lite öm i CVK:n. De kom in och la om den och tog ny odling. Middagen fick han i sig men det var kämpigt på slutet. Albin var trött så vi gick och la oss tidigt. Vi skulle se Prison Break men det fick vi spela in.

// Maria (Albins fru/sambo)

Föregående inlägg Söndagen 2006-02-12
Nästa inlägg Tisdagen 2006-02-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *