Kommer in kl. 09.00. Albin har ätit frukost 3 frallor och nyponsoppa. Annika hade köpt dem på morgonen. Han har lite huvudvärk. Duschar före ronden går. Albin behöver lägga om såret men det får ske efter ronden. Sista cellgiftet i ryggmärgen sprutas in idag kl. 11.30. Albin vilar en timme och vi äter lunch 12.30.

Albins värden är jättebra så det planeras för ett benmärgsprov imorgon och en ny kur redan på måndag, 26/1. Det känns inte allt för kul eftersom Albin hade planerat att vara hemma nästa vecka. Han får trösta sig med att ju fortare kuren kommer igång ju fortare blir allt klart. Han är lite nere idag och trött.

Nålen togs bort idag eftersom området var irriterat. Nu får det vila till måndag. Albin får ju all medicin i tabletter. Vi fikar lite på kvällen och tittar på TV. Therese kommer in och berättar att vi får sovmorgon imorgon. Inga prover behöver tas kl. 06.00. De kan tas senare. Vi somnar vid 22-tiden.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2004-01-19
Nästa inlägg Onsdagen 2004-01-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *