Idag tog Albin prover kl. 07.30. Vi fick sovmorgon och det var jätteskönt. Albin fick sin medicin. Kåvepenin, Geavir och Diflucan. Ronden gick och det bestämdes att benmärgsprovet ska tas inom en timme och Albin får Stesolid tablett 5g och Morfin 5ml.

Maria kom lagom som provet skulle tas. Det togs i höften och kändes bättre än första gången men sämre än andra som togs i bröstbenet. Albin ska också göra lungröntgen innan han får gå hem. Röntgen visar ingenting så Albin får sina recept och vi åker till MGA (Martin G Andersson, Albins jobb)för att hälsa på. Väntar på att Göran ska sluta och följa med hem.

Albin ska sova i Köpsta idag. Maria ska jobba och hämta honom när hon har sovit klart imorgon.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2004-01-20
Nästa inlägg Torsdagen 2004-01-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *