Vaknade vid provtagning kl. 05.30. Blodtryck, blodprov, temp och penicillindropp. Somnade om och vaknade av städerskan 07.20. Albin var trött. Klädde på sig och vi åt frukost ca 08.30. Bäddade rent, dammade och spolade ur duschen. Ronden kom och Albins värden börjar stiga. Kommer snart att få åka hem. Dr. Maria kollar med Olle om svar kommit från patologen angående benmärgsproven och om isoleringen får brytas.

Möte med infektionsläkarna är planerat till kl 13.00. Benmärgsprovet visar att alla cancerceller är borta. Vi får besked senare angående när Albin får åka hem. Isoleringen kan troligen brytas, eventuellt väntas det lite med det.

Albin vill vara kvar en dag efter rygginsprutet, kanske görs det imorgon. Vi firar med en semla före lunch. Ingen feber idag 37,6° efter lunch. Vilar lite på eftermiddagen. Maria kommer. Albin får penicillintablett istället för dropp, 1 tablett * 3/dag (Kåvepenin). Göran sover kvar.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Söndagen 2004-01-18
Nästa inlägg Tisdagen 2004-01-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *