Kur 3:2

Sov gott och tog det lugnt. Inga prover togs förrän efter frukost ca 09.00. Albin duschade och fick sedan sin cellgiftbehandling för idag. Den var klar vid lunch.

Dr. Maria Åström gick ronden och allt var OK. Albin undrade hur det var med alkohol under den fortsatta behandlingen. Hon tyckte att man ska vara lite försiktig och måttlig. Levern kan ta skada annars. Vi firar namnsdagen, Karl, med en semla. Maria kommer på eftermiddagen och jag går ut på stan.

Doktorn skulle komma med röntgen om bilderna och återkomma när de får besked. Vi tittade på TV och fikade på kvällen. La oss vid 22-tiden. Albin hade lite svårt att somna men vi stängde av TV:n och somnade ganska fort.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2004-01-27
Nästa inlägg Torsdagen 2004-01-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *