Kur 3:3

Sov gott och tog det lugnt. Vaknade vid 07.30. Åt frukost vid 08.15 och efter det ca 09.00 fick Albin dagens kur. Den tar 1,5-2 timmar inkl. provtagningar m.m. Ronden gick och Maria Åström kom. Hjärnröntgen ska göras om en månad. Det såg inte ut som en vanlig bild men ingen vet hur det ska se ut efter 6 rygginsprutningar.

Utskrivning sker imorgon för att underlätta hemfärden på lördag. Recept och sånt fixas. Resultatet från benmärgsprovet var bra. Infektionsläkaren bestämde att Albin ska ta Kåvepenin 2 veckor till för att inte få tillbaka febern och streptokockerna nu när värdena går i botten.

Albin är lite trött och vilar stundtals. Huvudvärken är bättre. Matlusten minskar lite men brukar öka efter kuren. Får nu också svampmedel i förebyggande syfte. Maria kom på eftermiddagen och Göran sov kvar. Albin hade svårt att sova men somnade ganska fort ändå. Det gällde att somna innan pappa började snarka.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Onsdagen 2004-01-28
Nästa inlägg Fredagen 2004-01-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *