Kur 3:1

Idag tas prover som vanligt och kuren påbörjas. Dr. Maria Åström kommer och berättar om den fortsatta behandlingen. Detta är sista kuren! Sedan kommer Albin att medicineras och få små kurer under 2 år. Albin får ett häfte där det står om behandling mot ALL. Jag kommer in 18.00. Han har haft så ont i huvudet att han får göra en ny huvudröntgen. Den visar inget speciellt men dr. Maria ska kolla bilderna imorgon. Tar 2 alvedon för huvudvärken.

Albin har god aptit och äter en del godis. Vi ska ta en kvällsfika och kolla på handboll. David kom förbi och stannade till 21.30. Karen är nattsyster. Kollar klart på Waterboy.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2004-01-26
Nästa inlägg Onsdagen 2004-01-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *