Hemma

Albin var trött när jag väckte honom. Åt dåligt med frukost. 1 liten yoghurt och en kopp te. Hade 37,8° i temp och ont i benen. Vi åkte till medicinmottagning 2 för att få trombocyter och ev. blod. Prover tas där. När vi kom dit var de på fika 09.15-09.45.

Inlagd

Albin hade frossa och skakade. Han fick 2st päron-mer. När personalen kom tog de honom direkt. De förstod att han hade feber och kollade den. Över 40°. Blododling tas och han blir inlagd på avd. 82 sal 2.

Han har ont i huvudet. Sover hela tiden och vill inte äta. Läkaren vill att de röntgar huvudet och ser att allt är ok och det är det. Får penicillin 4ggr/dag (Fortum 1g). Får dropp och allt som dricks ska skrivas upp. Han är duktig att dricka. Går upp på toaletten vid halv 8. Tar sin tablett samtidigt.

Jag har varit hemma och hämtat hans grejor. Jag sover kvar. Ringer Maria och berättar att röntgen var OK och att Albin är lite piggare. Han väljer att inte ta alvedon p.g.a att han inte vill svettas.

14.00 tar en Dexofen mot värk men det hjälper inte.
16.00 får en liten dos morfin och det blir bättre i huvudet

Lägger oss vid 9-tiden. // Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2004-01-13
Nästa inlägg Torsdagen 2004-01-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *