Hemma

Väckning som igår. Albin tröttare. Blöder näsblod till och från. Ringer Medicinmottagning 2. Troligen dax för påfyllning av trombocyter. Lite huvudvärk till och från. 37.5° på eftermiddagen. Albin trött och vilar mycket. Äter bra hela dagen. Maria kommer på eftermiddagen. Albin pigg och glad.

Näsblodet ökar och han ringer avd. 82. Trombocyterna är låga. Får en påse imorgon. Ska ringa på morgonen. Om näsblodet ej slutar ska vi ringa igen. Kl. 22.00 ökar näsblodet och rinner bakåt. Vi får åka till akuten för att bränna kärlen i näsan. Dr. Kristoffersson på öron, näsa, hals etsade med cromsyra i näsan och det fungerade bra. Det var en blödning från en lite större yta.

När det var klart fick Albin en tuss med parafin i näsan. Den ska sitta kvar i minst 2 dygn. Albin kräktes upp levrat blod och hela middagen när allt var klart. Han vilade lite innan vi åkte hem. Hemma 01.00. Albin somnade direkt.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2004-01-12
Nästa inlägg Onsdagen 2004-01-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *