Jag kom in vid 09.00. Albin höll på med frukosten. Kräm och nyponsoppa. Ont i halsen som tidigare. Börjar tappa mer hår. Ronden går och allt enligt planen. Dagens prover visar att Albin ska få trombocyter. Dr. Susanna Nygren ska kolla med Olle hur länge Anna ev. smittar. Troligen kan vi fira henne här imorgon.

Albin duschar och klär på sig innan han får penicillinet. Bestämmer sig för att bara ta en Tiparol åt gången eftersom man blir yr och trött av dem. Sover en stund innan maten. På ronden så sa dr. Susanna att de vita blodkropparna brukar komma efter 14 dagar och ska ligga över ett visst värde i 3 dagar för att det ska vara OK. Får bara vänta och se. Imorgon har det gått 14 dagar sedan sista cellgiftet. 12 dagar sedan sista kortisonet.

Maria och David kommer på kvällen. Albin har lite ont i halsen och har plockat bort mycket hår i nacken. Bestämmer sig för att ta två Tiparol på natten och en på dagen. Somnade bra och sov gott mellan penicillin droppen.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Onsdagen 2003-12-17
Nästa inlägg Fredagen 2003-12-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *