Albin har sovit gott men är jättetrött. 37,1° i temp halv sex på morgonen. Sover till 07.45. Går upp klär på sig och börjar äta frukost. Han är röd i huden över CVK:n och när ronden går bestäms det att den ska tas bort idag. Odling ska tas för att se om han behöver annan penicillin. Måste vara fastande så vi avslutar frukosten. Albin blir orolig. Duschar med tvättsvamp. Tar på ren skjorta och lägger sig i ren nybäddad säng. Sover en stund i väntan på besked när allt ska ske. Kommer att få en port på andra sidan senare när hans värden är bättre.

Får penicillin kl. 11.00 som vanligt. Vet inte när de har tid att ta bort CVK:n. Albin får dropp i stället för mat. Det gör att han inte får så ont i huvudet. Sover lite för att få tiden att gå.

Maria kommer vid 14-tiden och jag åker hem ett tag. Albin får trombocyter och penicillin vid 17.00. Vet ej när operationen sker men det ska ske idag! Elin och Göran var här på kvällen innan de åkte för att gratulera Anna.

Vid halv nio har vi fortfarande inte hört någonting och Albin har somnat. Han är trött och hungrig. Droppet tar inte bort hungerkänslorna. En pizza står högst på listan. Ingenting händer så vi bestämmer oss för att sova kl. 23.30.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Torsdagen 2003-12-18
Nästa inlägg Lördagen 2003-12-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *