På morgonen kl. 05.00 tas nya prover och vi får höra att någon operation ej kommer att ske under natten och morgonen. Albin är riktigt trött och less på att vänta. På förmiddagen får vi veta att inget sker förrns på tidigast på eftermiddagen.

Albin tar sin medicin och får penicillin dropp. Byter skjorta och underlakan. Albin får dropp för att få vätska och energi. Trombocyterna var bra så han behöver inga före operation. Somnar igen kl. 10.00. Han är rejält trött på allt. Hade mycket rethosta innan han somnade men det gav sig. Vid 12-tiden kommer Thomas in och talar om att nu är det på gång och han återkommer snart.

12.20 är det dax för Albin att åka iväg. Han är orolig och vet att han kommer att få en nål i armen tills de kan sätta in en ”portacat”. Prover kommer att tas i armen med nya stick varje dag. Det är ju bara en gång per dag! enligt Albin. OK!

Jag sopar och städar medans han är borta. Albin kom tillbaka 15.20. Då hade han legat 1,5 timmar och väntat på att bli hämtad. Allt hade gått bra och det var inte så jobbigt som han trodde.

En tallrik kräm slank ner snabbt när han kom tillbaka. Följt av lite gröna kulor, kolor och julmust. Kollar lite på TV innan maten kl. 17.00. Maria kommer in och stannar tills imorgon. Albin åt lite pizza efter maten. Kollar på Robinsson. Mådde ganska bra efter operationen.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Fredagen 2003-12-19
Nästa inlägg Söndagen 2003-12-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *