Idag har Albin tagit prover för att se om han hade någon infektion i sina sår. Tydligen hade någon haft det igår när han var och tog bort CVK:n. Odlingsprover tas. Nålen i handen tas bort. Nya försök görs att sätta ny nål men det går ej. Försök görs senare före penicillin droppet kl. 17.00. Då fungerar det riktigt bra.

Ingen feber. Blodproven visar att det har börjat vända. Vita var 0,2 igår och 0,5 idag! Trombocyterna var nästan normala. Anna var förbi med tårta och hon och Maria åkte hem kl.13.00. Sedan var Albin själv tills Göran kom vid 19-tiden.

Ute var det snökaos och storm. Irene Hurtig kom förbi en snabbis och lämnade en present. Vaken lite under natten. Duschade på förmiddagen.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Lördagen 2003-12-20
Nästa inlägg Måndagen 2003-12-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *