Jag kom till Albin 08.30. Då satt han och höll på med frukost. När den var färdig fixade vi kläder och han klädde på sig. Albin rensade rakapparaten och rakade sig. Kände sig mycket piggare. Var uppe en lång stund.

Ronden kom och Olle bekräftade att värderna var helt OK och på väg upp. Trombocyterna var helt normala. Om inget händer så blir Albin utskriven imorgon och får vara hemma till 29/12 då benmärgsprov + venport ska fixas. Imorgon kl. 11.00 ska ryggmärgsprov tas. Han ska få Stesolid (lugnande) innan.

Humöret är på topp. Allt i rummet ska packas men vi väntar tills imorgon. Äter lunch ihop efter Albin har fått penicillinet. Vilar en stund innan jag ska åka till Marieberg och handla. Kommer tillbaka hit senare.

Är tillbaka strax efter kl. 17.00. Albin har fått sin mat, korv och potatismos. David och David kom på besök. Albin sov själv men hade svårt att somna.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Söndagen 2003-12-21
Nästa inlägg Tisdagen 2003-12-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *