Kom till Albin före halv nio. Klädde på sig och fyllde i intyget till FKASS. Jobbet kom och ville ha en underskrift. Lars-Inge skulle titta in på förmiddagen. Blodprover hade inte tagits på morgonen utan tas senare på förmiddagen, kl. 10.00. Kl. 11.00 ska ryggmärgsprov + insprutning av cellgift ske. Nr 3 av 6 gånger. Kl. 10.00 tar Albin en stesolid.

På eftermiddagen ska han träffa personal på narkosen för info angående inoperation av venport. Personal från Medicinmottagning 2 har varit inne och presenterat sig. Dit ska han ringa och vända sig till på vardagar 08.00-17.00. Åker till Dagkirurgen för bedömning inför operation 29/12. Allt är OK.

Ryggmärgsinsprutning sker och lyckas på 3:e försöket. Albin tyckte det var OK. Olle kommer med info ang. nästa vecka. Vi packar och Albin får nålen i armen borttagen. Vi åker hem till Brickebacken där Maria har julstädat. Albin är hemma kl. 16.30. Dax att fira lite jul.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2003-12-22
Nästa inlägg Onsdagen 2003-12-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *