Igår åkte vi och hjälpte Albins mormor att sätta upp lite adventsgrejer. Lite ljusstakar och stjärnor och så byggde vi ihop hennes fina julby med belysning i.

Idag jobbade jag hemma för vi skulle gå på specialsök jag och Roxie men den blev inställd så vi tog en långpromenad när jag slutade och sen var jag ganska seg och jag somnade efter maten i fåtöljen och sen när jag vaknar så tänker jag att jag måste gå och lägga mig så utan att titta på klockan släpper jag ut Roxie för att göra sista kissen och jag gick på toa. Sen råkade jag titta på klockan och den var bara 19:00. Så då kunde jag ju inte gå och lägga mig istället så gick jag upp på vind och plockade ner alla julsaker. Albin stod nere och tog emot dem. Det är några lådor med tomtar.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 79-80/84
Nästa inlägg Dag 83/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *