Sovit bra. Ont i halsen och snuvig. Äter frukost i lugn och ro. Ronden kommer 09.30. Olle säger att allt är som det ska, men vill hålla koll på Albins prickar. 37,8° i temp på morgonen. På måndag väntas värdena ha stigit och Albin må bättre. Ökar dosen med Tiparol på prov för att få bort smärtan i halsen.

Spelar lite TV-spel på förmiddagen och vilar när han får penicillin kl. 11.00. Kerstin kommer på besök efter lunch. Jag går hem vid 14.00. Kerstin är kvar en stund. Lars-Inge kommer på eftermiddagen. Albin får en ÖSK overall nr. 14.

Maria kommer och stannar til ca 19.00. Göran kommer och sover kvar. Albin trött av tabletterna men har inte sovit på eftermiddagen. Sover ganska bra men är vaken lite på morgontimmarna. Provtagning och penicillin kl. 05.00.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2003-12-16
Nästa inlägg Torsdagen 2003-12-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *