Sovit ganska bra. Börjar bli snorig och täppt i näsan. Äter kräm till frukost. Ronden går och allt är OK. Tempen är OK men penicillinet fortsätter till odlingssvaren kommer. Hög sänka 13/12. Blodvärde (95) och trombocyter (25) ligger över gränsvärdet. Blöder lätt så blodets levrings förmåga kollas. Albin får trombocyter efter penicillinet.

Efter ronden klipper jag Albin lite och han duschar medans jag dammar av och bäddar. Får alvedon innan maten. Maten slinker ner utan problem och han äter även lite kräm av mig. Vilar lite efter maten.

Albin har lite slem som irriterar i halsen och bakom näsan får upp lite grann då och då, oftast blodblandat.

Maria fyller år så vi firar henne på kvällen. Hon har med sig tårta och bullar. Göran och Elin är också här. Vi har dukat ett extra bord på rummet och vi äter kvällsmat tillsammans. David och Sofia kommer till fikat. Vi är 7st på rummet. Emma kommer lite senare med present till Albin från kusinerna & co. Ett x-box spel och ett stort pepparkakshjärta. Hjärtat hade gått sönder men sköterskorna fixade det!

Vi kollade på TV och pratade. När Maria åkt till jobbet gick vi och la oss. Somnade strax efter 23.00 och sov till kl. 08.00 (penicillin och prover kl. 05.00).

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2003-12-15
Nästa inlägg Onsdagen 2003-12-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *