Göran åkte till jobbet vid 07.00. Jag kom in vid 09.00 och tog vid där han lämnat. Albin har ätit kräm till frukost (2 skålar). Klätt på sig, tvättat sig, borstat tänderna medans jag bäddat sängarna. Ronden gick tidigt. Allt enligt planerna. Om ca 1 vecka beräknas det vända och värdena gå uppåt. Albin har ont i öra och hals, men läkaren ser inget alarmerande. Idag är blodvärdet 80 och trombocyterna 20. Precis på nedre gränsen, Albin får blod idag i alla fall men först penicillin. Det onda i halsen känns bättre när han gurglar mest alvedonbrus.

Äter ordentligt med lunch och fikar efteråt. Tårta, bulle och en kaka slinker ner. Pysslar lite i boken på eftermiddagen. Har inte sovit någonting under dagen. Försöker klara sig utan tiparol och tar ingen på eftermiddagen. Maria kommer på kvällen och Göran sover kvar. Åt bra på kvällen men fick ondare i halsen under kvällen. Börjar med tiparol igen. Svettades ordentligt efter Alvedonen. Fick byta kläder och bädda nytt.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Söndagen 2003-12-14
Nästa inlägg Tisdagen 2003-12-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *